31 maj 2012

Snyggt armband

Har länge velat ah ett guldarmband med nitar men har nog varit lite för snål. De jag hittat innan har kommit från Alexander MCQueen eller hermes. Blev himla glad när jag hittade det här:




Inte riktigt lika snyggt som de andra jag hittat men funkar bra till sommaren och dessutom behöver man inte vara rädd om det.

30 maj 2012

Sommarkvälls outfit

Den här outfiten hade jag velat ha en lite svalare sommarkväll när man sak vara snygg men ändå lite avslappnat. Vad tycker ni?? känns den inte riktigt nice??





Snygg tröja från LaGarconne.

Shorts från RiverIsland.

Solglasögon från Net-a-Porter.

Älskar färgerna i det här halsbandet och älksra hur denna typ av halsband kan förgylla vilken outfit som helst. Det här halsabandet kommer från Polyvore.

Väska från Zara.
Skor från Converse.

En sista uppdatering...

Här kommer en sista uppdatering från Cannes... enligt mig den snyggaste klänningen! Bort med alla frills, släp och dramatiska chiffongklänningar. Kirsten Dunst gör alla rätt med en enkel sidenklänning i en stark färg och med ett statement-skärp.

29 maj 2012

Vill ha...

..det här snygga halsbandet. Älskar cirklar med stenar och har tidigare varit inne på ett Elfva Atling men nu hittade jag detta budgetalternativ som det nog får bli istället.

Det finns i silver också, vad tycker ni, silver eller guld??? Glömde nästan säga att det kommer från Kyssjohanna.

28 maj 2012

Mer badmode...

Här kommer lite fina bikinis som jag hittade idag. Älskar de här färgerna. Beige tycker jag är superfint men svårt innan man får fått en ordentlig bränna. Idag jobbar jag så kanske därför jag kollar bikinis för det enda jag vill nu är att vara utomhus i det fina vädret!!!





Den här fina hallonröda bikinin kommer från Nelly.





Den här kan jag inte riktigt bestämma om jag tycker dne är snygg eller ful men dte kommer i alla fall i från Net a Porter.



Den här kommer också från Nelly.




Tykcr väldigt mycket om mörkblått och guld tillsammans. Den här fina bikinin kommer från Net a Porter.

27 maj 2012

Dagens hemnetskörd









Lägenheten är inte bara helt underbar - ägarna har även lyckats pricka in alla lampor som står på min önskelista: Gino Sarfatti's ljuskrona, lampan Taraxacum från Flos och den snygga bruna tyglampan i sovrummet!

Bilderna är lånade HÄRIFRÅN.

26 maj 2012

Spotted!




Snyggast i tunnebanan är denna kostym från Tiger. Def högst upp på vill-ha listan!

25 maj 2012

Sommarromantik...

Jag har inte riktigt kört den stora shoppingen inför sommaren men har en del basplagg och visioner av hur jag vill se ut. En av dem är den romantiska looken. Beiga nyanser, vitt, gammelrosa, spets etc känner jag kan bli helt rätt i sommar. Här kommer lite romantisk inspiration där jag under varje sak har länkat sidan den är hittad på.


Generalpaunts


Dior
Lindex


Celine


Riverisland
Mytheresa


Polyvore



Mirabella

Är det inte en härlig färgskala??

24 maj 2012

NY style









I den här lägenheten har man låtit materialen tala isället för möblerna - betong, kakel, tegel och trä får ta den stora uppmärksamheten. Intrycket blir avskalat och industriellt. Det känns snarare som om man är i New York än i Stockholm...


Bilderna är lånade HÄRIFRÅN.

23 maj 2012

Drömhem i Amsterdam









I en omgjord fabrik i Jordaan i Amsterdam har ägarna inrett med en mismatch av stolar och överdemensionerade ljuskronorvilket i en rough-luxe style. Big like!


Bilderna är lånade från Living etc.

22 maj 2012

21 maj 2012

Dagens hemnetskörd








Känns lite lyxigt hotell-igt med heltäckningsmatta i sovrummet och klädkammaren...


Accentfärgen i denna lägenhet? Jepp, it's orange! Själv kan jag vara lite feg när det kommer till färger, men jag gillar verkligen när man vågar köra på orange. Färgen är både järv och tar plats, men kan fortfarande vara 'jordig' om man hittar rätt nyans. Och vilken balkong! To die for....

Bilderna kommer HÄRIFRÅN.