30 juli 2012

Hus på Holländska







En ny tappning på shabby chic - med mer härliga färger! Detta Holländska klassiska hus har totalrenoverats till ett enkelt och modernt country house.





29 juli 2012

Sommartopp

Så himla fin sommartopp från polyvore. Det händer så mycket, färger, fönster etc, älskar det. Snyggt till ett par smala jeans och ett par höga klackar nu på sommaren.


28 juli 2012

Inspiration

Här kommer lite inspirationsbilder från Gary Pepper. Den bloggen är fantastisk och de tar såå fina bilder:






27 juli 2012

Fina ting...

Hittade massa fina saker på en engelsk site idag.















Här kommer du in på sidan som jag hittat sakerna på.

25 juli 2012

Fint under

Älskar fina underkläder. Oftast är det inte så bra under vissa toppar men nu får man gärna låta bhn titta fram, exempelvis genom en genomskinlig blus eller om man har en topp som är låg under armarna så passar det utmärkt med något fint under...

Den här bhn kommer från Net a Porter



Den här blommiga bhn kommer från Topshop.

Roligt koncept

Gräddbullerian. Här säljs bara gräddbullar i alla dess variationer. Vi choklad, lakrits och passionsfrukt var några av smakerna...




24 juli 2012

Inspiration...

Här kommer en bild som inspirerar mig i min klädsel i sommar. Genomskinliga neutrala färger tillsammans med ett stort neon halsband. Jag bara ÄLSKAR DET!!!


Bilden kommer från Pinterest.

23 juli 2012

Porta Romana lampa

Jag tycker mycket om att ha det hyfsat klassiskt hemma men ändå att bryta av det med roliga detaljer. Jag var nyligen i en super modern lägenhet i London där det mesta var vitt och stilrent, matbordet var ett stort rektangulärt bor di mörkt trä där lampan med ankfötterna stod i ett hörn. det var bara så snyggt!!!Här kommer några favoriter som jag gärna hade haft hemma:










Eller hur är de fina? Bilderna är hämtade från google.

22 juli 2012

Snygg Sodastream

Har alltid tyckt att sodastream hade varit nice att ha hemma men att alla man har sett är så fula. Jag har inte velat ha dem framme vilket betyder att jag då inte hade använt den. Nu har Yves Béhar forgivit en sodastream som jag absolut ska köpa när den kommer till butik i oktober:




Bilden är lånad av google.

21 juli 2012

Olsson Gerthel

Jag har precis upptäckt sidan olssongerthel som säljer inredning online. De har supermycket fina saker. Kika in och kolla vad ni tycker...

Här är några saker som jag fastnade för:





Det här är en smyckeask där du inuti kan lägga smycken och sätta dina ringar på den.






De här borden bara älskar jag, jag har tidigare bloggat om dem, där de visades i ett reportage i Residence. De kostar från 3500:- vilket jag inte tyckte var så farligt. Snyggt att kombinera och ha två olika former som soffbord.


Alla bilderna är lånade från OlssonGerthel.

20 juli 2012

Tennistokig

Det är få sporter jag gillar att kolla på - men tennis håller måttet. Förra veckan var det tennishäng i Båstad och middagar med glada vänner som gällde!


Anna Dello Russo for H&M


Anna Dello Russo som är redaktör för japanska Vogue lanserar den 4 oktober en serie accessorarer för H&M. Jag längtar redan....





Bilden är lånad från Google.

19 juli 2012

18 juli 2012

Rag & Bone

Älskar solglasögonen från Rag & Bone. Tycker de är de perfekta solglasögonen för sommaren!!!


17 juli 2012

Minnetonka

Minnetonka skor har nästan blivit en klassiker, som jeans eller skinnjackan. Jag hade ett par i högstadiet och sedan dess har jag gillat dem. Här är ett par jag hittade på Asos idag:




16 juli 2012

Asos fynd

Hittade litem fina saker på Asos idag:




Guld och svart funkar alltid, eller vad tycker ni? smyckena och skärpet går att köpa Här.

15 juli 2012

Dagens inspiration


Somriga mönster, indianinspirerade smycken och olika pasteller på naglarna - JA tack!





Bilden är lånad härifrån.

14 juli 2012

En dos sommarhärligt hus













Detta härliga sommarhus ligger på ön Mykonos.... så enkelt och cleant! Har alltid önskat att ha ett ställe där man inte har så mycket saker omkring sig, men jag vet inte om jag skulle klara att ha det så avskalat - mitt shopping begär är alldeles för stort!!



Bilderna är lånade härifrån.