30 december 2012

Kopparvask


Den här vasken hittade jag idag, tycker den är så snygg och kul med en vask som inte är vit för en gångs skull. hade gärna haft den här på ett landställe eller i en modern lägenhet.





Bilden är lånad från pinterest.

29 december 2012

Höst/Vinter inspiration


 Här kommer lite höst/ vinterinspiration. Tycker det är supersnyggt med svarta jeans, randig skjorta (går att hitta en liknande på Zara) och sedan en beige kappa och när det börjar bli lite varmare häng kappan på axlarna. På andra bilden alltid lika snygga Olivia Palermo i svarta skinntights, militärjacka med snyggt midjeskärp och sedan klassiska Ray ban solglasögon.









Bilderna är lånade från pinterest.

27 december 2012

Fint julpynt


Lite sent nu men kan vara kul att köpa finare julpynt på rean. Adventsljusstaken kommer från en liten butik på Kungsholmen och de fina ljuslyktorna är från Royal Copenhagen och går att köpa i deras butik i mood gallerian eller online på royaldesign.




25 december 2012

Höst outfits







När det blir lite varmare tycker jag den här typen av outfits är så snyggt! Randig tröja, snygg svart jacka, stort armband och brun clutch. Alternativ 2 helsvart, tunt guldhalsband och en vit päls.







Nyårs make up

Tycker den här sminkningen är så snygg. Ljusa diskreta färger, rufsade mörka ögonbryn och vinrött mörkt matt läppstift!!! Bild lånad från Pinterest

22 december 2012

Dagens hemnetskörd








Det finns så många spännande element med denna lägenheten - fönstrena mot hallen köket, den coola färgen på väggen i matsalen, marmorn i både köket och badrummet och de kupade lamporna i vardagsrummen. Och de lite ovanliga färgkombinationerna.Tummen upp!

Lovely window

Hittade den här bilden och dog lite, ser så härligt ut!!! Bild från Pinterest

Våga färgade fransar

Skulle aldrig våga men tycker det är lite snyggt!! Bild från Pinterest

Flos lampor

Flos gör sååå snygga lampor. Har länge varit ett fan av 'Taraxacum 88' av Achille Castiglioni för Flo. Tycker den är supersnygg, men krävs att man har höst i tak och ett stort rum att hänga den i.




Bilderna kommer från OlssonGerthel där du också kan köpa lampan.

21 december 2012

All natural

Hittade den här bilden och jag tycker den sminkningen är det absolut snyggaste. Ska man satsa på något så är det hyn, om den är fin blir allt fint. Naturlig sminkning är sååå snyggt!!

Bilden är från Bottega Venetas visnign för våren 2013

20 december 2012

Dagens hemnetskörd









Till mitt förtret ligger det inte mycket lägenheter ute på hemnet nu under julen - men jag hittade denna fina lägenhet som ligger i Vasastan. Gillar hur man har bevarat alla sekelskiftesdetaljer - och speciellt de vackra kakelugnarna - samtidigt som man kört en vit och minimalistisk stil möbelmässigt. Tummen upp!

Balmain Spring 2013

Här kommer lite bilder från Balmains visning för våren 2013. Bara älskar alla plaggen....





Bilder lånade från Tumblr

19 december 2012

Tom Dixon

Tycker dessa borden från Tom Dixons Flash-serie är helt fantastiska, funderar på det mellersta och ah det som sidetable. de kostar från 3500:- och går att köpa på bla OlssonGerthel.


18 december 2012

Uppåt väggarna








Dessa fina planscher hittar du på Mokkasin.


Inspiration till hallen

Hallen är ett sådant rum man inte ska glömma bort, man kan göra mycket kul i en hall. Exempelvis kan man tapetsera med något roligt mönster som man inte känner att man vill tapetsera ett större rum med.




Bilder lånade från Hemnet.

17 december 2012

Julklapp eller kanske doppresent?















Dagens presenttips kommer från Mokkasin - en riktigt bra presentbutik för barn på nätet! Gillar verkligen de söta sparbössorna i form av elefanter. 





Oscar och Clothilde fynd

Här kommer lite snygga saker jag hittade hos Oscar & Clothilde. Finn spå deras webbshop men även i deras härliga butiken på Birger Jarlsgatan om man har vägarna förbi...