31 mars 2013

Påsk på landet

Att kommer ifrån Stockholm kan vara det skönaste som finns...





Gult är kult













Ananas lampa från Graham and Green, ljushållare från H&M Home, kudde från Posh Living, tennsticksask och grytlapp från Svenskt Tenn






30 mars 2013

29 mars 2013

Förvara snyggt




Det finns en helt hav av snygga förvaringsmöjligheter idag. Detta är en snygg förvaring som man kan ha som prydnad på hallbordet eller i serveringsgången. Går att köpa på Rum21.

28 mars 2013

Kitchen Aid




Snygga Tory Burch i sitt kök i New York. Tummen upp för den gröna golvet!







Själv gillar jag strikta moderna vita kök, med så lite framplockat på diskbänken som möjligt. Men vare sig man gillar moderna eller lantliga, undanplockade kök eller kök med öppna hyllor, så tror jag ingen kan låta bli att älska sånahär mumsiga kökstillbehör. Älskar KitchenAids maskiner och glada cupcake formar!

Kakstämpel från Graham and Green, kakformar från Cervera, köksmaskin från KitchenAid, burk och kökshandduk från H&M Home, och härlig kokbok från Nigella Lawson.









27 mars 2013

Ännu mer vårmode 2013


Inser själv att det blir mycket jackor och kappor i modeinläggen men tror att det är bra att satsa på, det är ju trots allt det som flest personer ser en i och som används flitigt - så satsa på en snygg kappa i vår!!!






26 mars 2013

French Café?





Vill man skapa lite fransk stämning i köket kan man köra på helkaklat, runt marmorbod i caféstil och vackra snittblommor på bordet. Mysig köksinspiration!



 




25 mars 2013

Köksinspiration - 4 stilar







Vitt, stilrent, avskalat och enkelt.




Industriell feeling på landet!


Avskalat i kontraster mellan vitt och mörkbrunt.




New England at it's best!
 
 
Bilderna är lånade från Hemnet.
 
 
 
 
 

24 mars 2013

Vårmodet 2013 fortsättning


Härliga ljusa färger med roliga mönster och utskärningar. Samtliga plagg från Zara.








23 mars 2013

Vårmodet 2013



Detta inlägg kommer att vara uppdelat i olika inlägg då det finns så sjukt mycket inspiration till våren. I vår handlar det om allt från bomberjackor, etniska mönster, grönt, orange, gult, svartvitt, randigt, blommigt, till militärdetaljer etc. Det känns mycket men det är även det som är charmen att modet är så pass brett och man kan välja det som tilltalar en själv....

Här kommer några vårplagg:





Samtliga plagg kommer från Zara.








22 mars 2013

Romantik i badrummet










Dags att snygga till badrummet? Fint att blanda marmor, vitt, cilver och rosa. Inspirationsbilden och tofflorna kommer från Graham and Green. Handduk, tvålpump och tvål kommer från Zara Home.


21 mars 2013

Mango mood

 
 
 


Vårkänslorna tar över trots snökaos - och min shopping glädje har kommit tillbaka! Här ser ni dyningarna efter mitt shopping surfande på lunchen idag: fyra snygga kavajer från Mango!
 
 
 
 

Wonderdeco

 
 
Hittade en hemsida häromdagen med fin inspiration, inte så mycket men det som fanns var superfint. Här kommer några inspirationsbilder från Wonderdeco:
 



Skinnfatet går att köpa på Palmgrens och finns i massa olika färger.


Vasen kommer från Svenskttennn och doftljuset från Byredo.


Pennställ och skinnfat från Palmgrens och anteckningsbok och block från Svenskttenn.




 

20 mars 2013

Alexa Hampton








Är storfötjust i Amerikanska inredaren Alexa Hampton - gillar hur hon vågar använda sig av stora tunga färger och mönster. Är ni intresserade av hennes design ska ni köpa hem hennes inredningsbok nedan: